Rýchly výkup nehnuteľnosti aj za 24 hodín? Nenechajte sa "opiť rožkom"!

Rýchly výkup nehnuteľnosti aj za 24 hodín? Nenechajte sa "opiť rožkom"!

V živote sa môžeme ocitnúť v situáciách, kedy potrebujeme rýchlo predať našu nehnuteľnosť. Či už je to kvôli finančným problémom, rozvodu, alebo presťahovaniu, dôležité je nenechať sa zneužiť. V tomto článku sa dozviete, ako predať svoju nehnuteľnosť rýchlo a zároveň za spravodlivú cenu.

Prečo sa vyvarovať rýchlemu výkupu nehnuteľností?

Rýchly výkup nehnuteľnosti môže znieť ako ideálne riešenie v núdzovej situácii. Avšak, mnohé spoločnosti, ktoré ponúkajú takéto služby, využívajú zložitú situáciu vlastníkov na dosiahnutie vlastného zisku. Často ponúkajú sumu, ktorá je podstatne nižšia, než je skutočná hodnota nehnuteľnosti.

Ako predávať nehnuteľnosť správne?

Kľúčom k úspešnému predaju nehnuteľnosti je spolupráca s profesionálnym realitným maklérom. Ako realitný maklér mám prístup k rozsiahlej databáze záujemcov a viem nastaviť predajnú stratégiu tak, aby ste získali najlepšiu možnú cenu za vašu nehnuteľnosť.

Výhody spolupráce s realitným maklérom

Spolupráca s odborníkom vám zabezpečí, že vaša nehnuteľnosť bude prezentovaná správne a v najlepšom svetle. Okrem toho, ako váš realitný maklér, môžem zorganizovať aukciu, ktorá v prípade veľkého záujmu môže cenu vašej nehnuteľnosti ešte zvýšiť.

Čo robiť pred predajom nehnuteľnosti?

Pred predajom je dôležité nehnuteľnosť pripraviť. Drobné opravy, úprava záhrady či profesionálne fotenie môžu výrazne zvýšiť záujem kupujúcich a tým aj konečnú predajnú cenu.

Kedy je správny čas na predaj?

Na trhu s nehnuteľnosťami existujú výkyvy. Ako realitný maklér sledujem trh a jeho trendy, aby som vám mohol poradiť najvhodnejší čas na predaj. Cieľom je dosiahnuť najlepšiu možnú cenu v čo najkratšom čase.

Ak sa ocitnete v situácii, kedy potrebujete rýchlo predať nehnuteľnosť, nezabudnite, že rýchly výkup nemusí byť vždy najlepšou voľbou. Ako váš realitný maklér, som tu, aby som vám pomohol prejsť celým procesom predaja s cieľom dosiahnuť najlepší možný výsledok.

Ak sa so mnou chcete o niečom poradiť, kontaktujte ma prostredníctvom kontaktov na mojej webovej stránke.

```

Milan Šiška, RSc.
Autor: Milan Šiška, RSc.

V oblasti realít pracujem už od roku 1998.

Špecializujem sa na Banskú Bystricu a okolie, bežne však realizujem predaje nehnuteľností aj v iných regiónoch slovenska.

Práca realitného makléra si vyžaduje neustále vzdelávanie sa a sledovanie nových trendov doma aj v zahraničí a ich následnú aplikáciu do praxe s cieľom poskytnúť klientom čo najkvalitnejšie realitné služby.

Profesionálne fotografie, videoprehliadky, 3D sken, homestaging, písanie článkov, ponuka cez moderné technológie a sociálne siete, aukcie, to je len krátky súpis činností dnešného realitného makléra. Okrem toho musí byť realiťák aj dobrým psychológom, právnikom, finančným konzultantom, obchodným manažérom, reklamným mágom, architektom, stavbárom, záhradníkom, atd..

Ja som okrem toho aj manželom, otcom a starým otcom.

Za každým predajom, či prenájmom nehnuteľnosti, sa skrýva niekoľko ľudských príbehov. A to je dôvod, prečo by nikto nemal tak dôležitý životný krok podceňovať. 

Na týchto stránkach nájdete okrem mojej aktuálnej ponuky aj články a realitné tipy, pomocou ktorých máte možnosť získať hlbší pohľad do sveta realít. A až nastane čas, kedy sa budete rozhodovať o predaji, kúpe či prenájme, budete o pár dobrých krokov pred ostatnými.

Máte nejaké otázky? Neváhajte ma kontaktovať. Rád sa s Vami stretnem aj osobne nezáväzne pri dobrej káve.

Milan Š.

Používame cookies na optimalizáciu našich webových stránok a našich služieb. Ďalšie informácie o cookies nájdete tu.

Nastavenie